Nitrogén gázzal töltés

Ismerje meg nitrogén gázzal töltés

AKTUÁLIS ÁRLISTÁNKAT WORD DOKUMENTUM FORMÁJÁBAN FRISSíTJÜK.
AZ ÁRLISTÁT INNEN TÖLTHETI LE A WORD IKONRA KATTINTVA.Miért jó a nitrogén gázzal való gumiabroncs feltöltés?

Az autósportban és a repülésben már évek óta használják a NITROGÉN gáz nyújtotta előnyöket. A NITROGÉNNEL feltöltött gumiabroncs megfelelő, állandó nyomást biztosít, ráadásul ötször hosszabb ideig mint ha, az autógumi hagyományos levegővel lenne feltöltve. Az így feltöltött autógumi teljesítménynövekedéshez, azaz több futott kilométerhez vezet.

A megfelelő, állandó nyomás eredményeként pedig az autónk üzemanyag fogyasztásának csökkenését eredményezi. A nitrogéngáz teljesen mentes az oxigéntől, és az egyéb szennyező- désektől is, amely a gumiabroncs repedéseit okozhatja, illetve a rugalmasságát is csökkenti. Ezáltal a NITROGÉNES gumiabroncs feltöltés megnöveli az autógumi élettartamát is. A NITROGÉN biztonságosabbá teszi a kapcsolatot az autógumi és a jármű között. A gumiabroncs megfelelő nyomása tökéletes menet- tulajdonságokat biztosít mind városban, mind országúton. A gumiabroncs megfelelő nyomása kitűnő érintkezési felületet biztosít az autó és az út között. A hagyományos kompresszoros levegővel való feltöltés során nedvesség kerül a gumiabroncsba, ez hőtáguláshoz, majd nyomásingadozáshoz vezet. Ezeket a nemkívánatos jelenségeket teljes mértékben kiküszöböli a NITROGÉN gázzal feltöltött gumiabroncs. Ezzel maximális tapadáshoz és változatlan menettulajdonsághoz juthatunk. Alkalmazása sok-sok előnyt jelent:

  1. 1. nagyobb menetbiztonság
  2. 2. a gumiabroncs élettartamának növekedése
  3. 3. ritkább nyomásellenőrzés
  4. 4. a gumi repedéseinek és egyéb károsodásainak kiküszöbölése
  5. 5. hosszabb ideig tartó stabil gumiabroncs nyomás (5X hosszabb, mint a sűrített levegőnél)
  6. 6. gyúlékony keverékek keletkezésének teljes kiküszöbölése a gumiabroncs belsejében

A hosszú utak következtében a gumiabroncsok méretei és mechanikai jellemző is változnak, így meggyorsítják a szerkezeti öregedést. Ezáltal gyorsabban tönkremennek és a biztonságos menetteljesítményt is veszélyeztetik. A NITROGÉN gáz teljesen kiküszöböli a gumiabroncsok öregedését, mert használatával változatlanok maradnak az abroncs jellemzői. Miért jobb a NITROGÉN a hagyományos kompresszoros levegőnél?

  1. Oxigénmentes!

Az oxigén az anyag öregedéséhez vezet, illetve a magas hőmérséklet és az oxigén jelenléte nyomásvesztéshez vezet.

  1. Olajmentes!

A kompresszorok kenéséhez rendszerint olajat használnak, az olajpára jelenléte a gumiabroncs belsejében kifejezetten meggyorsítja az öregedést, ráadásul az oxigénnel együtt gyúlékony gázkeverék létrejöttéhez vezet, amelyek öngyulladást okozhatnak.

  1. Nedvességmentes!

A hagyományos kompresszorok használatával a gumiabroncs belsejébe nedvességet is juttatunk. A nedvesség előfordulása nemcsak hőmérsékletfüggő nyomásingadozást okoz, hanem az abroncs belső részeinek (szelep, keréktárcsa) öregedéséhez és oxidációjához is vezet. A NITROGÉN gáz nem tartalmaz oxigént, olajat, port és nedvességet, így teljes mértékben kiküszöböli a negatív hatásokat.


Gumik

Gumik széles választékát forgalmazzuk: